Hrvatski        English        Deutch
Hosteli

Položaj na karti

Hostel Zürich

Trpinjska cesta 319

32000 Vukovar

Tel: 032/443-666

Mob: 098/391-586

E-mail: hostel.vukovar@gmail.com

 

Na cesti Osijek - Vukovar, na samom ulazu u Vukovar tj. poznatoj Trpinjskoj cesti (u Domovinskom ratu zvanoj grobljem tenkova) nalazi se legendarni Zürich koji je također u ratu odigrao važnu ulogu, pred njime je pružen prvi otpor tadašnjoj i bivšoj JNA.

 

Sada se na tom mjestu nalazi ''Hostel Zürich'' s ugodnim kafićem i sobama za noćenje od jednokrevetnih do šest-krevetnih soba, te sobom sa francuskim ležajem. Ugođaj također pružaju i udobne kupaonice sa zasebnim toaletima. Također, hostel u ponudi ima i dječju igraonicu i solarij. Hostel plijeni komforom i udobnošću s ugodnim i uslužnim osobljem, koji su Vam na raspolaganju od 0-24. Idealan je za sve tipove posjetitelja od samaca, obitelji do raznih grupa.

 

Izoliran je od središta grada, što daje posebnu notu odmoru i bijegu od svakodnevne gužve. Na kilometar od hostela nalazi se spomenik tj. bista generalu Blagi Zadri, Spomen dom hrvatskih branitelja te spomenik tenka koji simbolizira samo groblje tenkova.

 

Hostel pruža mogućnost velikog parkinga, između ostaloga i za autobuse.

Hostel 101 Dalmatinac

Europske unije 11

32000 Vukovar

Mob: 091 444 0126

E-mail: info@101dalmatinac.com

Web: www.101dalmatinac.com


Smješten u samome centru grada, Hostel 101 Dalmatinac novi je i modernan hostel namjenjen za mlade, ali i starije, s nizom sadržaja i usluga. Od obale Dunava ili do kafića, restorana i trgovina dijele vas samo minute hoda kao i od našeg novog Shopping Mall-a ili kina. Nudimo vam ukupno 10 soba sa 45 kreveta, a svaka soba je opremljena s klima uređajem te ormarićima s ključevima koje ćete dobiti po dolasku i u kojima možete pohraniti vaše osobne stvari. Također nudimo usluge pranja i peglanja rublja u našoj praonici.

 

U ponudi su:

Jedna soba s dva kreveta.

Šest soba sa četiri kreveta.

Dvije sobe sa šest kreveta.

Jedna soba sa sedam kreveta.

 

Wi-Fi je besplatan za goste hostela. U našem dnevnom boravku naći ćete aparat za kavu, za sokove i slatkiše te ugodno mjesto za odmor i opuštanje. Na našem LED TV-u okušajte se na novoj Playstation 4 igračoj konzoli.

 

Hostel  gostima nudi niz usluga i sadržaja, ugodno atmosferu i vrhunski dizajn soba i namještaja  te je naše ljubazno osoblje uvijek spremno pomoći uputama i savjetima za sadržaje i događaje u gradu i okolici.

Hostel Dubrovnik

Ive Tijardovića 60
32000 Vukovar
Tel: 032 637 485

E-mail: hostel@mcdrvu.hr
Web: www.mcdrvu.hr

 

Hostel Dubrovnik smješten je u krugu bivše vojarne 204. brigade Hrvatske vojske Vukovar. Primarno je namijenjen za smještaj učenika osmih razreda koji u sklopu dvodnevnog projekta posjeta Vukovaru dolaze u grad. Kapaciteti hostela popunjeni su za vrijeme trajanja školske godine od ponedjeljka do četvrtka. U periodu kad kapaciteti hostela nisu popunjeni učenicima, na raspolaganju je svim ostalim gostima.

 

Hostel raspolaže sa:

- dvanaest jednokrevetnih soba (sobe imaju vlastite kupaonice)

- četiri dvokrevetne sobe (sobe imaju vlastite kupaonice)

- dvije dvokrevetne sobe (sobe nemaju vlastite kupaonice)

- jednom peterokrevetnom spavaonicom

- četiri deseterokrevetne spavaonice

- devet dvanaesterokrevetnih spavaonica

- dvije petnaesterokrevetne spavaonice

- tri šesnaesterokrevetne spavaonice

- jednu sedamnaesterokrevetnu spavaonicu te

- dvije dvadesetdeveterokrevetne spavaonice

 

Ukupan kapacitet hostela je 330 kreveta, od toga je 24 kreveta raspoređeno u 18 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, a 306 kreveta raspoređeno je u 22 spavaonice. Gosti koji noće u spavaonicama na raspolaganju imaju zajedničke kupaonice koje se nalaze na svakome katu. Spavaonice su prilagođene osobama s invaliditetom, te se na svakome katu nalazi kupaonica sa sanitarnim čvorom prilagođena osobama s invaliditetom.

 

Svaki gost Hostela Dubrovnik u uslugu noćenja ima mogućnost razgledati izložbu pješačkog naoružanja korištenog u Domovinskom ratu, prikaz koncentracijskih logora „Stajićevo“ i „Begejci“, izložbu “Sjećanje na domovinski rat – bitka za Vukovar“, simulaciju bojnog polja “Ojačana brigada u obrani“, i druge eksponate izložene u krugu bivše vojarne 204. brigade Hrvatske vojske Vukovar

 

Uz usluge noćenja možemo ponuditi uslugu stručnog vodstva memorijalnim lokalitetima koji su u nadležnosti Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar.

Dom učenika Vukovar

Kralja Zvonimira 1

32000 Vukovar

tel: 032 424 808

e-mail: dom.ucenika.vukovar@vk.t-com.hr

 

 

 

Javna ustanova Dom učenika Vukovar je ugostiteljski objekt, koji pruža usluge smještaja i prehrane tokom cijele godine. Objekt raspolaže sa 52 sobe i ukupno 119 kreveta. Sobe u objektu dijelom imaju zasebne kupaonice, a dijelom imaju zajedničke kupaonice za dvije sobe, sa ulazom iz soba.

Usluge prehrane, pića i napitaka pružaju se u restoranu koji se nalazi u sklopu ugostiteljskog objekta. 

Hostel VILLA 32

VILLA 32

Ivana Gundulića 41

32000 Vukovar

e-mail: service32vukovar@gmail.com

mob: 099 489 7031

 

VILLA 32 nalazi se u centru grada. Hostel se sastoji od  četiri sobe, dvije u prizemlju, a dvije na I. katu. Jedna soba ima vlastitu kupaonicu, a ostale imaju zajedničku. 

 

Smještajni kapacitet objekta čini ukupno deset kreveta, jedna soba sa četiri kreveta i tri sobe sa dva kreveta.