Hrvatski        English        Deutch
Advent u Vukovaru 2018. - Advent pun ljubavi

Advent pun ljubavi

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček, direktorica TZ Vukovar Marina Sekulić i producent suorganizatora „Organizatori bez granica" predstavili su program ovogodišnjeg Adventa u Vukovaru koji će se od 1. do 24. prosinca održati na Trgu Republike Hrvatske u organizaciji Turističke zajednice grada Vukovara, Grada Vukovara i tvrtke Organizatori bez granica.

 

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček rekao je kako će ove godine Advent imati mnoge novitete, a namijenjen je prvenstveno mladima i djeci, a u sklopu nadolazećih adventskih aktivnosti organizirati će se i prigodna humanitarna akcija – „Vukovarski adventski kalendar dobrote", namijenjen obiteljima s 3 i više djece iz Vukovara, gdje će djeca u kreativnim radionicama izrađivati ukrase za 24 božićna drvca koja će se na sam Badnjak i uručiti tim obiteljima, a uz njih i prigodne igračke i božićne poklone.

 

Tijekom 4 adventske nedjelje, kada će se i paliti svijeće na adventskom vijencu u pješačkoj zoni i u Dvorcu Eltz kao dio programa 21. Adventskih svečanosti.

Program se održava u grijanom šatoru postavljenom tik uz klizalište na Trgu RH gdje TZ grada Vukovara organizira i Božićni sajam te prigodnu ugostiteljsku ponudu. Radno vrijeme sajma će biti četvrtkom i petkom od 17,00-22,00h, subotom i nedjeljom od 9,00-22,00h. Uz prigodnu ugostiteljsku ponudu u šatoru će osim sajma biti organiziran i Kutak Djeda Božićnjaka. Program će se odvijati od četvrtka od nedjelje od 17,00-22,00h.

 

Klizalište se otvara 6. prosinca kada će biti organiziran i poseban program Dočeka sv. Nikole.

 

Program potražite na sljedećoj poveznici: -> https://organizatori.hr/advent/

 

Dođite i doživite čaroliju Božića!Poratak na naslovnu stranicu...