Hrvatski        English        Deutch


Dva turistička subjekta s područja grada Vukovara nominirani za prestižne nagrade

Nagrada Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku 2016. godine ove godine među 3 nominirana finalista u kategoriji Smještaj uvrstila je i objekt Sobe Biser Dunava. Za istu nagradu u kategoriji Izletnički OPG, među 3 kandidirana OPG-a uvršten je i OPG Gondola iz Sotina.

Sobe Biser Dunava su smještajni objekt koji se smjestio na obali rijeke Dunav u naselju Mitnica, u Vukovaru. Nalazi se nedaleko arheološkog Muzeja vučedolske kulture i nudi svojim gostima moderan privatni smještaj s visokim standardima u kvaliteti i udobnosti za svakoga gosta. Prirodni krajolik i obala Dunava samo daju dodatnu draž ovom prekrasnom objektu.

OPG i izletište Gondola je ugostiteljski objekt koji se nalazi u prigradskom naselju Sotin, pored Vukovara, i nudi svojim gostima domaću hranu baziranu na receptima domaće hrane, odnosno hrane i kuhinje kakva je nekada bila. Ugodan ambijent i blizina Dunava ovom objektu daju poseban čar. U dvorištu objekta nalazi se predivan vidikovac i put prema rijeci Dunav, što ovaj objekt čini idealnim za sve vrste gostiju - privatne i poslovne. 

Turistička zajednica grada Vukovara ovim putem čestita spomenutim kandidatima na samoj nominaciji, koja je rezultat višegodišnjeg rada i ulaganja. Također se nadamo i kako će oba objekta osvojiti ovu nagradu, ako ne ove, onda idućih godina!

Biser Dunava
Biser Dunava
Biser Dunava
Biser Dunava
Biser Dunava
Biser Dunava
Gondola
Gondola
Gondola
Gondola
Gondola
Gondola