Hrvatski        English        Deutch


Otvoren 9. Božićni sajam u Vukovaru

Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček, pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam Marina Sekulić i direktorica Turističke zajednice Vukovar Jasna Babić u sklopu Adventa u Vukovaru otvorili su Božićni sajam u prostoru Radničkog doma u samom središtu grada Vukovara, a djeca dječjih vrtića s područja grada Vukovara održala su prigodni blagdanski program.

„Božićni sajam u Vukovaru održava se već tradicionalno 9. godinu za redom, a ove godine na sudjeluje 50-ak izlagača", rekla je direktorica TZ Vukovar dodavši kako osim izlagača iz Vukovarsko-srijemske županije ponudu upotpunjuju i izlagači susjedne Osječko-baranjske županije.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček rekao je kako Grad Vukovar s gradskim ustanovama i tvrtkama nastoji napraviti što kvalitetniji sadržaj u ovo adventsko vrijeme. „Na ovaj način prvenstveno želimo poduprijeti naše obrtnike i poljoprivredna gospodarstva jer zaista imamo šta ponuditi, u prvom redu poznate slavonske delicije koje se na sajmu izlažu", kazao je Pavliček.

„Svaki tjedan došašća upotpunjujemo sadržaj Adventa u Vukovaru pa je tako danas otvoren ovaj božićni sajam, a od sutra će na platou ispred Radničkog doma 3 puta dnevno, u organizaciji Gradskog muzeja Vukovar biti postava živih jaslica", zaključila je pročelnica UO za kulturu i turizam Marina Sekulić.