Vožnja po Dunavu

Ako vam se sviđa ova objava, podijelite ju sa svojim prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Šetnja po Dunavu na panoramskom brodu Vukovar Waterbus posebno je iskustvo. Riječ je o suvremeno uređenom brodu koji je prije svega namijenjen turizmu i omogućuje posjetiteljima uživanje u vizurama grada s rijeke Dunav. Brod je kapaciteta 60 mjesta, ostakljen, da pruža zaštitu, a istovremeno gostima omogućuje uživanje u glavnim vukovarskim znamenitostima, od arheološkog nalazišta Vučedol, preko Vodotornja, samostana i crkve sv. Filipa i Jakova, Gimnazije Vukovar, Gradskog muzeja Vukovar pa sve do tvornice Borovo, a koje se sve redom nalaze tik uz obalu. Također, ovaj je brod moguće unajmiti i za razne druge prigode – kulturna događanja, video projekcije, rođendane i ostale manifestacije.

Za informacije, upite i red plovidbe, posjetite: www.vukovarwaterbus.hr ili nazovite na mobitel: 00385 (0)98/344-741, info@danubiumtours.hr
Želite li pak iskusiti vožnju Dunavom na manjim brodicama ili tradicionalnim vukovarskim brodicama, tzv. čikljama, članovi Moto-nautičkog kluba Sv. Bono rado će Vas povesti u ovu avanturu. Od njih ćete sigurno saznati i nešto više o životu uz Dunav i o tradiciji ribarenja u Vukovaru.

Hrvatska turistička zajednica
Ministarstvo turizma RH
Grad Vukovar
VURA
Hrvatska gospodarska komora
Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije
EDEN
e-visitor