Otvoren 14. vukovarski etno sajam

Ako vam se sviđa ova objava, podijelite ju sa svojim prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Turistička zajednica grada Vukovara u suradnji s Gradom Vukovarom organizator je 14. vukovarskog etno sajma i ovog posljednjeg vikenda u mjesecu rujnu od 24.-26. rujna 2021. godine s bogatim i raznovrsnim programom.

Mjesto održavanja je Trg Republike Hrvatske koji je prigodno tematski uređen, od pozornice do glavnog ulaza, gdje su predviđena i mjesta za fotografiranje posjetitelja.

Vukovarski etno sajam prigodnim riječima svečano je otvorio gradonačelnik Ivan Penava istaknuvši zadovoljstvo činjenicom da sajam iz godine u godinu raste. Naime, iznimno nas veseli rekordan broj prijavljenih izlagača, ukupno 76 – od tradicijskih i umjetničkih obrta, rukotvorina i antikviteta do proizvođača hrane i pića.

Dobra organizacija i program, zadovoljstvo izlagača, odlična posjećenost i prepoznatljivost ove manifestacija razlog su za njen rast; sajam se iz godine u godinu širi i nadopunjuje novim sadržajima koji predstavljaju dodatnu vrijednost samom sajmu.

Direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić istaknula je činjenicu da je Vukovarski etno sajam nagrađen u okviru natječaja Suncokret ruralnog turizma za promociju tradicijskih proizvoda u kategoriji „Ruralno-turističke manifestacije“ za 2018. godinu, što govori o vrijednosti i kvaliteti ove manifestacije i popratnih sadržaja i programa.

Ovogodišnji, 14. vukovarski etno sajam organizira se uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških i sigurnosnih mjera.

Veselimo se još jednom druženju tijekom ovog jesenskog vikenda, a sve ljude dobre volje pozivamo da posjete sajam i pronađu nešto za sebe te budu odgovorni!

Hrvatska turistička zajednica
Ministarstvo turizma RH
Grad Vukovar
VURA
Hrvatska gospodarska komora
Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije
EDEN
e-visitor