GREAT GATSBY

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Izvucite svoja najbolja odjela, ostavite brige iza sebe, uplovite u avanturu i na jedan dan budite zvijezda zlatnog doba Hollywooda. 

Restoran Great Gatsby nalazi se u središtu barokne jezgre, dunavskog bisera, Vukovaru. Želite li svojim osjetilima priuštiti odmor i bijeg od svakodnevice, obavezno zavirite u hollywoodski kutak u kojem je vrijeme stalo u ludim dvadesetima.

Tamo će vas dočekati ljubazno osoblje restorana, zadiviti ekskluzivni interijer i čarolija na tanjuru. Spoj naizgled nespojivog pronaći ćete u raskošnom ambijentu kojim prevladavaju crni i zlatni tonovi, dok će vas na tanjuru dočekati domaći proizvodi lokalnih OPG-ova. Na jelovniku možete pronaći veliki izbor jela koja će ispuniti i najviše kriterije. Neposredna blizina Dunava omogućava pristup svježoj riječnoj ribi, što garantira kvalitetu ribljih specijaliteta. Lokalni OPG-ovi opskrbljuju nas vrhunskim mesom, mesnim prerađevinama, sočnim voćem i povrćem. Uz bogatu ponudu mesnih i ribljih specijaliteta, tu je jednako zastupljen i vege kutak. Ponudu restorana upotpunjava i dostava za one koji žele doživjeti rapsodiju okusa u toplini svoga doma.

J.J. Strossmayera 9

32000 Vukovar

Tel: 00385(0)97 668 8065

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak, srijeda, četvrtak, petak, nedjelja: 11-23h

Subota: 11 – 0:00h

Hrvatska turistička zajednica
Ministarstvo turizma RH
Grad Vukovar
VURA
Hrvatska gospodarska komora
Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije
EDEN
e-visitor