OPG DUNAVSKI RAJ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gastronomska ponuda “Dunavskog raja” temelji se upravo na načinu života naših predaka i životu koji je bio vezan uz polja, voćnjake i vinograde.

U lokalnoj tradiciji izrazita je vezanost stanovnika uz široki Dunav i pitomu Vuku, te riječnu ribu koja i danas čini vrlo značajan dio lokalnog jelovnika. U Dunavskom raju domaćini su se specijalizirali za pripremanje čobanca, slavonskog fiša i šarana na rašljama koji je jedno od najposebnijih lokalnih jela.

Na jelovniku su jednako zastupljene i tavanske delicije kao i tradicijski pekarski zalogaji (kiflice, pogačice s čvarcima i sl.)

Ako želite udahnuti punim plućima i osloboditi se svakodnevnog stresa, nudimo Vam mogućnost boravka u prirodi neposredno uz Dunav. Dan možete provesti u pratnji obitelji, prijatelja ili s poslovnim partnerima uz čašicu domaće rakije, osvježavajućih pića, te konzumiranje gastronomskih proizvoda, pripremljenih po tradicijskim recepturama.

Mogućnost izvođenja niza zabavnih aktivnosti na posjedu, od starih igara, preko radionica u tradicijskoj proizvodnji, do raznih zabavnih sadržaja, čini Dunavski raj savršenim prostorom za aktivni odmor.

Posjed je idealno odredište za jednodnevne izlete te nastavu u prirodi za predškolsku djecu i mlade osnovce. Daleko je od vreve prometnica i svakog oblika gradske buke. Potpuno je ograđen i siguran za bezbrižan boravak.


Hrvatska turistička zajednica
Ministarstvo turizma RH
Grad Vukovar
VURA
Hrvatska gospodarska komora
Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije
EDEN
e-visitor