Uskrsni vikend u Vukovaru

Ako vam se sviđa ova objava, podijelite ju sa svojim prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Proljeće, produženi vikend, Uskrs i Vukovar?🌼
Zvuči idealno, a mi ćemo vam pomoći da ponesete komadić Vukovara kući 😄 🧳
Zakoračite u bogatu povijest stariju više od pet tisuća godina. Budite suvremen čovjek digitalnog doba u vremenu eneolitika, posjetite muzej Vučedolske kulture, a zatim se prošećite kroz srce baroka i doživite ljepotu dvorca Eltz i njegovog muzeja.
Već ste sigurno puno toga čuli o tragediji koju je Vukovar doživio u Domovinskom ratu, sada imate priliku saznati više i biti ponosniji obilaskom memorijalnih mjesta tematskom rutom Vukovarskog nokturna!
https://issuu.com/…/vukovarski_nokturno_katalog_web… 👈
Posjetite i novootvoreni Franjevački muzej u sklopu crkve i samostana sv. Filipa i Jakova, gdje ćete ovaj najveći kršćanski blagdan doživjeti u svoj njegovoj punini.
Nikako nemojte izostaviti bogate slavonske i srijemske delicije koje možete kušati u jednom od naših brojnih restorana ili ih pak ponijeti sa sobom – naći ćete ih u shopu Vrhunsko vukovarsko.
https://turizamvukovar.hr/res…/zadruga-vrhunsko-vukovarsko/👈
Poslijepodneva su rezervirana za šetnju uređenim šetnicama uz Vuku i Dunav, park šumom Adica ili pak biciklima obiđite galeriju na otvorenom i uživajte u svim čarima urbanog i modernog Vukovara koji se reflektira u vrhunskim muralima na pročeljima zgrada i 3D slikama na pločnicima.
Ove fotke će biti jedinstvene!
https://vukovart.com/ 👈
Doživite jedan od najljepših zalazaka sunca s najpoznatijeg simbola ponosa, Vukovarskog vodotornja gdje će vam Vukovar, Dunav i srijemski vinogradi biti kao na dlanu i ostati u trajnom sjećanju!
 https://turizamvukovar.hr/kategorija/sobe-i-apartmani/ 👈
https://turizamvukovar.hr/vrsta/restorani/ 👈
I vidimo se opet, i opet… 😊

Radno vrijeme muzeja pronađite u galeriji.
📸 Marko Balaži, Miroslav Šlafhauzer

Hrvatska turistička zajednica
Ministarstvo turizma RH
Grad Vukovar
VURA
Hrvatska gospodarska komora
Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije
EDEN
e-visitor